Anti-age: kozmetike protiv starenja – Revelo Cosmetics

Anti-age: kozmetike protiv starenja

Anti-age: kozmetike protiv starenja

 

 

Kako starimo, naša koža prolazi kroz mnoge promjene. Koža može postati suša, tanja i manje elastičana, što dovodi do bora, finih linija i staračkih mrlja i pjega. Kao odgovor na ove promjene kože, preporučuje se korištenje kozmetike protiv starenja(anti-age kozmetika) kakobi izgledali I osjećali se bolje. Anti-age proizvodi preporučuju se i koristiti preventivno kako bi koža ostala što dulje mlada te kako bi spriječili i odgodili pojavu finih linija i bora. Oviproizvodi su dizajnirani da pomognu u smanjenju izgleda starenja i da koži vrate mlađiizgled.

 

Šta je anti-age kozmetika?

 

Kozmetika protiv starenja je skup proizvoda dizajniranih da pomognu u smanjenju vidljivih znakova starenja na koži. Oni mogu uključivati širok spektar proizvoda kao što su kreme, serumi, kreme za područje oko očiju i maske. Mnogi od ovih proizvoda sadrže sastojke koji pomažu u povećanju proizvodnje kolagena, poboljšavaju hidrataciju kože i smanjuju pojavufinih linija i bora.

 

          

 

Koje su prednosti kozmetike protiv starenja?

 

  1. Smanjenje pojave finih linija i bora: Jedna od primarnih prednosti anti-age kozmetikeje njihova sposobnost da smanje pojavu finih linija i bora. Mnogi od ovih proizvodasadrže sastojke poput retinola, hijaluronske kiseline i peptida koji mogu pomoći u povećanju proizvodnje kolagena i poboljšanju elastičnosti kože.

  2. Poboljšanje hidratacije kože: Kako starimo, naša koža postaje suha, što može pogoršatipojavu finih linija i bora. Kozmetika protiv starenja može pomoći u poboljšanju hidratacije kože, što može pomoći u smanjenju pojave ovih znakova starenja.

  3. Posvjetljivanje tena: Kako starimo, naša koža može postati siva I bez sjaja. Kozmetikaprotiv starenja može pomoći da se posvijetli ten i vrati mladalački sjaj koži.

  4. Zaštita od daljnjeg oštećenja: Mnogi anti-age proizvodi sadrže antioksidante i drugesastojke koji mogu pomoći u zaštiti kože od daljnjeg oštećenja slobodnih radikala idrugih stresora iz okoline.

 

 

Izbor prave anti-age kozmetike.

 

Kada birate kozmetiku protiv starenja, važno je da tražite proizvode koji odgovaraju vašemtipu kože i problemima. Na primjer, ako imate suhu kožu, možda će vam najbolje odgovarati hidratantna krema koja sadrži sastojke poput hijaluronske kiseline ili glicerina. Ako stezabrinuti zbog finih linija i bora, možda ćete željeti da proizvod sadrži retinol ili peptide.

 

 

Vrlo je bitno I razumijevanje sastojaka anti-age proizvodia.

        https://cosmeticsbyrevelo.com/collections/all/products/pure-hydrating-rejuvenating-night-cream?_pos=1&_sid=345e5caaf&_ss=r   DERMAFLECT SMART DAY THERAPY   

 

Retinol: Retinol je derivat vitamina A i pokazao se efikasnim u smanjenju pojave finih linija, bora i oštećenja od sunca. Retinol je moćan sastojak, tako da je važno postepeno ga uvoditi u rutinu kako bi se izbjegle moguće iritacije.

Vitamin C: Vitamin C je moćan antioksidans koji pomaže u zaštiti kože od oštećenjaslobodnih radikala i potiče proizvodnju kolagena. Takođe je odličan za posvjetljivanje tena.

Hijaluronska kiselina: Hijaluronska kiselina je moćan humektant koji može zadržati do 1000 puta svoju težinu u vodi, što je čini odličnim sastojkom za hidrataciju. Može pomoći da se koža napuni i smanji izgled finih linija i bora.

Peptidi: Peptidi su kratki lanci aminokiselina koji mogu pomoći u povećanju proizvodnjekolagena i poboljšanju elastičnosti kože. Oni su odličan sastojak za smanjenje pojave finihlinija i bora.

Zaštita od sunca: Oštećenje od sunca je jedan od primarnih uzroka preranog starenja kože, tako da je svakodnevno korištenje kreme sa SPFom ključno za zaštitu kože.

 

 

NassifMD Dermaceuticals proizvodi koji su odlični za anti-age rutinu i njegu kože sa znakovima starenja, ali i za prevenciju znakova starenja:

Micro-spa radiance resurfacing peel, Detox pads, Age defying eye renewal serum, Quickfix face & neck lift peel off masque, Soft focus hydrating day cream, Pure hydrating rejuvenating night cream, Deco lift neck firming complex, Dermaflect smart day therapy, Hydro screen super hydrating serum, Hydro gel with hyaluronic acid and retinol, Night therapy serum, Wrinkle blur targeted treatment

 

HYDRO GEL WITH HYALURONIC ACID AND RETINOLNIGHT THERAPY SERUMWRINKLE BLUR TARGETED TREATMENT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anti-age proizvodi i kozmetika koja pomaže preventirati znakove starenja može biti odličan dodatak vašoj rutini njege kože i svakako preporučamo uvođenje ovih proizvoda u rutinu. Odabirom proizvoda koji odgovaraju vašem tipu kože možete pomoći da smanjite vidljive znakove starenja i koži vratite mlađi izgled.