Zašto bi detox blaznice trebale biti dio dnevne routine njege? – Revelo Cosmetics

Zašto bi detox blaznice trebale biti dio dnevne routine njege?

Zašto bi detox blaznice trebale biti dio dnevne routine njege?

Ako želite čistu, svijetlu kožu zdravog sjaja, razmislite o uvođenju detoksikacijskih jastučića u svoju svakodnevnu rutinu njege. Detoksikacijski jastučići sadrže nekoliko aktivnih sastojaka u jednom proizvodu, što pruža višestruku korist. Kao bonus, jednostavni su za korištenje i učinkoviti za sve tipove kože i probleme.

 

U današnjem članku pročitajte više o prednostima detox jastučića, od čišćenja do pilinga. Nastavite čitati kako biste saznali više o:

 

 • 4 koraka za savršenu rutinu njege
 • djelovanje aktivnih sastojaka
 • glavne prednosti detoksikacijskih jastučića

 

Krenimo s ovom zanimljivom temom!

 

SAVRŠENA SVAKODNEVNA RUTINA NJEGE

 

Stručnjaci za njegu kože kažu da su čišćenje, toniziranje i hidratacija glavni koraci u svakodnevnoj rutini. Dr. Nassif ide dalje sa svojom rutinom od 4 koraka:

 

 • Piling
 • Hraniti
 • Hidratacija
 • Zaštita

 

Jedan proizvod može pokriti nekoliko koraka istovremeno, pojednostavljujući vašu rutinu i štedeći novac.

 

PILING

Piling kože, mehanički ili kemijski, uklanja mrtve stanice, poboljšavajući izgled i funkciju.

HRANITI

Zdravlje našeg organizma odražava se na koži, stoga je važno hranjive tvari unositi hranom. No, kožu možemo njegovati i izvana nanošenjem aktivnih sastojaka izravno na nju, poput vitamina C, retinola i hijaluronske kiseline.

HIDRATACIJA

Hidratacija je ključna za zdravu kožu i blistav izgled. Dehidrirana koža izgleda naborano, umorno i bez sjaja.

ZAŠTITA

Kad se spomene zaštita, mnogi od nas odmah pomisle na kremu sa SPF faktorom, no prva linija zaštite su antioksidansi.

 

Koža je kontinuirano izložena onečišćenju okoliša i UV zračenju koje je oštećuje povećavajući koncentraciju slobodnih radikala. Posljedica oštećenja je prerano starenje, pojava sitnih linija i bora te neujednačen ten. Antioksidansi koji se nalaze u proizvodima za njegu su vitamin C, E, bakuhiol, ektoin i drugi.

DJELOVANJE NA SPECIFIČNE PROBLEME KOŽE

Dnevna rutina njege treba biti personalizirana. Proizvodi koji sadrže nekoliko aktivnih sastojaka pružaju višestruku korist, jer sastojci djeluju sinergijski učinkovitije nego njihov zbroj pojedinačno

 

BENEFIT DETOX JASTUK

Detox jastučići pilingiraju, hrane, hidratiziraju i štite kožu.

Pogledajmo neke od dobrobiti glavnih sastojaka!

 

UKLONITE NEČISTOĆE I OSTATKE ŠMINKE

Detox jastučići uklanjaju ostatke nečistoća koje ostaju nakon korištenja čistača. Bez obzira koliko je dobro sredstvo za čišćenje, jastučići za detoksikaciju savršen su sljedeći korak u vašoj svakodnevnoj rutini. Ili, kada ste u žurbi, možete ih koristiti umjesto sredstva za čišćenje i ukloniti nečistoće i mrtve stanice samo jednim potezom preko lica. Tako su učinkoviti!

 

Razmislite o jastučićima za detoksikaciju kao o načinu detoksikacije iz dana. Čisti nečistoće koje se nakupe na koži tijekom dana i osvježava kožu.

 

TEMELJITO ČIŠĆENJE I TONIZIRANJE KOŽE

Detox blazinice uklanjaju nečistoće i ostatke šminke te sužavaju pore. Izuzetno su učinkoviti, a opet nježni i prikladni za sve tipove kože.

Jedan od glavnih sastojaka je hamamelis. To je nježni adstrigent koji omekšava i tonizira kožu. Istraživanja su pokazala da smanjuje upale i pomaže kod atopijskog dermatitisa i ekcema.

 

NJEŽNI PILING I UREĐIVANJE TENA

Kao što je ranije spomenuto, piling uklanja mrtve stanice i omekšava kožu. Detox blazinice sadrže hidroksi kiseline - salicilnu, glikolnu i mliječnu - koje nježno, ali učinkovito pilingiraju kožu.

Salicilna kiselina je beta-hidroksi kiselina koja se dobiva iz kore vrbe. U detox blazinicama djeluje kao blagi piling te pomaže kod akni i upala kože.

 

Glikolna kiselina je alfa-hidroksi kiselina, koja se prirodno nalazi u voću. Može se koristiti svakodnevno za piling, čišćenje pora i posvjetljivanje kože. Također inhibira bakterije povezane s aknama.

 

Mliječna kiselina je još jedna alfa-hidroksi kiselina, a proizvode je bakterije - laktobacili, procesom fermentacije. Mliječna kiselina ljušti, hidratizira i potiče proizvodnju kolagena, smanjujući fine linije i bore. Osim toga, inhibira proizvodnju melanina i time ujednačava ten.

 

Ovi sastojci kada se koriste zajedno imaju snažan sinergistički učinak!

 

Ranije spomenute hidroksi kiseline ne samo da rade piling, već pomažu u ujednačavanju tena i poboljšanju teksture kože. Također, čišćenjem pora one postaju manje vidljive. Osim toga, kiseline sprječavaju upalne procese u koži.

 

UBLAZAVANJE FINIH LINIJA I BORA

 

Sitne linije i bore glavni su znak starenja kože i oštećenja izazvanih slobodnim radikalima. Glavni sastojci koji sprječavaju prerano starenje i antioksidansi. Vitamin C, bakuhiol i ektoin primjeri su sastojaka koji imaju zaštitna i druga sinergistička djelovanja.

 

Koža sadrži visoku koncentraciju vitamina C koji potiče stvaranje kolagena i pruža antioksidacijsku zaštitu. Koza oštećena UV zračenjem i slobodnim radikalima ima smanjenu koncentraciju vitamina C.

 

Kada se primjenjuje lokalno, vitamin C je snažan antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala, smanjujući fine linije i bore i posvjetljujući kožu. 

 

 

Bakučiol je također prirodni antioksidans koji se lokalno koristi za redukciju finih linija i bora. Riječ je o biljnom ekstraktu koji djeluje kao blaža verzija retinola te regenerira kožu i štiti od preranog starenja. Ima značajan zaštitni učinak, a neka istraživanja sugeriraju da Bakučiol suzbija stanice raka kože.

 

Konačno, još jedan učinkovit sastojak koji štiti od UV oštećenja i onečišćenja je ektoin. Prirodno proizveden od bakterija, ovaj sastojak smanjuje upalu, potiče hidrataciju i pomaže stabilizirati stanične membrane za zdravu kožnu barijeru.

 

KAKO POSTICI BLISTAV TEN SA NASSIFMD® FACIAL DETOX PADS

Detox-pads-nassifmd-cosmeticsbyrevelo

 

 

NassifMD® Facial Detox Pads su više od svakodnevnog pilinga, oni pružaju sinergijski učinak visoko učinkovitih sastojaka. S ovim proizvodom postižete nekoliko učinaka odjednom - čisti i ljušti te sadrži sastojke koji njeguju, hidratiziraju i štite. Svaki jastučić sadrži:

 

 • Hamamelis
 • Salicilna kiselina
 • Glikolna kiselina
 • Mliječna kiselina
 • Elasta-derm C
 • Bakuchiol
 • Ektoin

 

 

Detox jastučiće osmislio je plastični i rekonstruktivni kirurg koji je tijekom svog rada upoznao kožu i njezine potrebe. NassifMD® Facial Detox Pads su pravi mali kućni spa tretman. Tanki, meki jastučići čine vašu kožu mekom, hidratiziranom i osvježenom.

Bez obzira na tip kože i problem, NassifMD® Facial Detox Pads savršeno će se uklopiti u vašu dnevnu rutinu. Preporučamo brisanje lica blazinicom dva puta dnevno, ujutro i navečer.

Ako imate osjetljivu ili suhu kožu, počnite s detox jastučićima postupno, počnite s dva do tri puta tjedno i polako povećavajte.

Redovitim korištenjem primijetit ćete da se vaša koža transformira te postaje zdrava i blistava.